Incassokosten

Als ondernemer hebt u vast al eens last gehad van debiteuren. Eerst had u aan het begin nog geduld met de betalingen. Maar op gegeven moment bent u het ook zat natuurlijk! Dan denkt u al snel aan een incassobureau. Maar wat zijn daar nu eigenlijk de kosten van? Stel; ik heb een paar openstaande facturen bij debiteuren die die weigeren te betalen, maar de bedragen daarvan zijn erg laag, moet ik daar dan wel een incassobureau voor inschakelen? Het antwoord is ja! Tenminste, als u maar naar Van Loon Incasso Advocaten gaat. Daar gaan zij namelijk met zowel grote als kleine bedragen aan de slag. En de incassokosten bedragen €0,- voor u! Alle kosten die zij maken, komen namelijk ook nog eens bovenop de al eerdere kosten van de debiteur. Zo staat u, als schuldeiser, heel erg sterk!

Welke incassokosten zijn er?

Er zijn meerdere incassokosten die gemaakt kunnen worden. Want u wilt natuurlijk wel weten welke u als schuldeiser in rekening kunt brengen naar de debiteur. Het gaat dan met name om onderstaande kosten:

De hoogte van alles verschilt allemaal per incassobureau. Maar bij Van Loon Incasso Advocaten hoeft u u dus geen zorgen te maken. Alles zal in rekening van de debiteur gebracht gaan worden.

Incassobureau zoeken?

Wilt u nu ook aan de slag gaan met een incassobureau, maar hebt u daar nog geen ervaring mee? Neem dan eens een kijkje in de zoekmachine van Google! Wanneer u daar gaat zoeken kunt u zowel plaatselijke als landelijkse incassobureau’s vinden. En dan vervolgens rustig de teksten op de website lezen. Want het kiezen van zo’n incassobureau moet wel heel erg zorgvuldig gebeuren natuurlijk!

Zelf kan ik dus Van Loon Incasso Advocaten van harte aanbevelen. Zij zitten in Veenendaal. En hebben bij iedere openstaande factuur ervoor kunnen zorgen dat ik het geld waar ik recht op heb, heb ontvangen. En dat zonder kosten voor mijzelf.